Tips voor succesvolle e-mailmarketing Download hier ons
E-Book >>

Ontvang je E-Book per e-mail

  • Vul hieronder je gegevens in en ontvang het E-Book per e-mail.

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

E-mailmarketing software

E-mail-campagne.nl is een e-mailmarketing bureau dat gebruik maakt van eenvoudige software waarmee je ook zelf aan de slag kan gaan. Een e-mail marketeer helpt je natuurlijk wel mee met het opzetten van de eerste E-mailcampagne. Een campagne bestaat uit een aantal automatisch verzonden nieuwsbrieven. Deze worden bijvoorbeeld verstuurd na bezoek aan een bedrijf of na afname van een product. Natuurlijk worden deze nieuwsbrieven in de eigen huisstijl ontworpen.

Om je op weg te helpen starten we eerst met een campagne brainstorm van 2 uur, zodat we slimme campagnes specifiek voor je bedrijf kunnen opzetten. Daarnaast wordt ook de e-mail software aan je uitgelegd, zodat je zelf ook nieuwe nieuwsbrieven kunt ontwerpen.

Nieuwsbrieven maken met e-mailmarketing software

Het ontwerpen van een e-mail campagne gaat via een zeer eenvoudig e-mailmarketing software pakket. In onderstaand filmpje zie je hoe eenvoudig het kan zijn om een campagne in te richten met onze nieuwsbrief software. En mocht je er alsnog niet uitkomen? Dan staat ons team van e-mail marketeers voor je klaar.

Ben je benieuwd wat e-mail-campagne.nl voor je bedrijf kan betekenen? Vul dan vrijblijvend het contactformulier op deze pagina in.

Gratis e-mailmarketing scan

  • Ben je benieuwd wat Email-campagne voor je bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in voor een gratis e-mailmarketing Scan!

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.