Over E-mail-campagne

E-mail-campagne.nl is onderdeel van Gonect Online Marketing. Gonect is een ambitieus online marketingbureau gevestigd in Someren. Wij adviseren en ondersteunen bedrijven aangaande online marketing (zoals SEA, SEO, social media en e-mailmarketing). Wij zijn een jong, informeel en gedreven team dat het beste uit elkaar en onze klanten probeert te halen. Onze diensten zijn dan wel ‘online’, toch vinden wij direct klantcontact minstens zo waardevol. Je kunt bij ons altijd schakelen met de juiste persoon over het juiste vakgebied. Want als we ergens mee kunnen helpen, dan helpen we. Zowel via de mail, telefoon, chat of middels een kopje koffie. Alles kan!

Wij willen graag voor jou presteren. Als jij tevreden bent, dan zijn wij dat ook! Ben je dat niet, dan gaan wij proberen om van die frons weer een glimlach te maken. Wij willen jou de zorgen uit handen nemen wat betreft online marketing, zodat jij je meer kunt focussen op jouw passie: het bedrijf! Zie ons min of meer als een medewerker van je bedrijf. We zorgen er voor dat jouw online marketingactiviteiten naadloos op elkaar aansluiten en zo een effectief geheel vormen.

We zijn dus jouw online marketing partner en daarnaast verrichten we de volgende diensten voor je. Klik gerust verder op hetgeen voor jou interessant is:

Ben je benieuwd wat Gonect voor je bedrijf kan betekenen?
Vul dan het Contactformulier in of chat onder aan de pagina met ons.

Gratis e-mailmarketing scan

  • Ben je benieuwd wat Email-campagne voor je bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in voor een gratis e-mailmarketing Scan!

  • Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.